VORES INDRETNING I SOVEVÆRELSET

16. april 2019

reklame/reklame-links

Vores soveværelse i det nye hjem var Morten og jeg fra start enige om. Det skulle være mørkt, med hotel-feeling og en kæmpe seng, uden meget andet. Vi havde i den gamle lejlighed skab med tøj og kommode i soveværelset og der kom nemt rod, så vi har kun et magasin gavl ude i siden til sengetøj og ekstra puder, som er i samme stof som sengen og hovedgærdet. Med hjælp fra vores indretningdesigner Clara aka @morf.dk har vi fået et super lækkert resultat og the bedroom of our dreams and here it is.

Vi har den store 210 x 210 Supreme seng fra Copenhagen Comfort Beds, da vi med det samme vidste at vi ofte sover alle 3 sammen. Allessia har jo børneekesem, og når det er allerværst så er vi oppe 20-30 gange om natten, så i stedet for at løbe frem og tilbage, er det altså nemmere at hun sover med os. når det er. Vi har dog ingen problem med at putte hende på eget værelse, når vi har brug for voksentid – hun brokker sig ikke. Det er absolut uden tvivl den bedste seng vi nogensinde har haft. Jeg synes egentlig, at vi altid har været kræsne med senge i forvejen, men en ordentlig seng er bare guld værd og det er THE BEST EVER efter en travl dag, at putte i den store seng med en god serie på det store fjernsyn. Ved godt, at mange ikke har et TV i soveværelset, men vi er serienørder og kobler af på den måde om aftenen.

På begge sider af sengen har vi en sideholder til iPad, fjernbetjening og i Mortens tilfælde chips og slips nogle gange. Som sengebord har vi faktisk 2 hylder, som vi fandt i Stokværk og hængte på anden led – works perfect. På væggene har vi Färgs spartelmaling (farven #Aske), som skaber den effekt som vi gik efter og matcher nuancerne i resten af soveværelset. Gardinerne er SPOT ON! Det er velour gardiner fra Garant Østerbro og de giver altså the finishing touch på det hele og bidrager til hyggen.

Puderne er et mix, hvor de 2 forreste er fra Skriver Collection (virkelig lækkert kvalt) og det luksuriøse sengetæppe og det bagerste er fra Copenhagen Comfort Beds. Dem imellem havde jeg taget med fra den gamle lejlighed – de var på sofaen og det var simpelthen sådan et fejlkøb, for jeg købte 4 i alt, for 800kr stykket – JA! Og de gik alle i stykker i trådene ugen efter. Men jeg har ikke kunnet smide dem ud, haha. Jeg er dog på udgik efter noget nyt der passer til sengen her og den nye kommende sofa, for jeg kan altså godt lide mange puder.

House tour og mere fra boligen kommer snart på Youtube kanalen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden