ALLESSIAS FAVORITTER + LEKMER RABATKODE

30. august 2019

reklame + reklame-links // Lekmer

Lige siden at Allessia blev født har jeg købt det meste af hendes legetøj og tøj hos Lekmer. Det er simpelthen en god webshop med et stort udvalg af det hele. Nogle af de seneste køb er hende Disney Frozen cykel (bare rolig hun har en hjelm – vi skulle bare lige prøve den hurtigt) og jeg hører vist, at der kommer en Frozen 2 snart, heh. Allessia er i hvert fald stadig i den fase og elsker alt med Elsa og Anna.

Hver gang vi har manglet noget til børnehaven, så kigger jeg derinde. Der er altid gode rabatkoder (I ved, at jeg elsker dem) og de har især et super lækkert udvalg af gummistøvler til både drenge og piger, hvor jeg altid har fundet noget med hurtig levering. Se lige de her fine lyserøde…

For en organising freak som mig, så er Aykasa kasserne jo must-have. Der er generelt rigtig mange fine sager til børneværelset – RIGTIG MANGE! Jeg har bl.a. fundet Jox Giraf Stofkurv og Jox Smykkeskab med Spejl til Allessias værelse derinde. Smykkespejlet har været en stor success.


LIGE NU: 50% RABATUDVALGT LEGETØJ (Gælder frem til den 02.09.2019)

59 kr når du shopper for 499 kr
149 kr når du shopper for 749 kr
299 kr når du shopper for 999 kr
Indløs denne rabatkode: DENMARK299


Jeg er altid på udgik efter søde madkasser og drikkedunke til Allessia. Denne her Skip Hop Mariehøne drikkeflaske er min yndlings, da den simpelthen også har holdt ud længe uden overhovedet at gå i stykker og låget falder ikke af. En anden af Allessias favoritter er de her Shepherd Sølv hjemmesko. Det er anden gang jeg bestiller dem, for jeg kom til at vaske det første par i vaskemaskinen og ødelægge dem (don’t do that, haha). De er bare så fine og lidt EXTRA, så hun elsker at gå i dem derhjemme.

Xx

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden