KOM IND PÅ MIT BEAUTY KONTOR: OPBEVARING

12. august 2019

reklame + reklame-links // Ziito

Hello Beauties. Der har været så mange der gerne  vil se mere af mit kontor og selvom jeg STADIG er igang med indrette det, så kan I få lidt flere billeder her. Det har egentlig også været planen at jeg skulle have bygget et stort beauty bord med spejl, men det vil måske ikke helt fungere indretningsmæssigt – I am still thinking about it. Jeg skal nemlig også kune filme til YouTube derinde og have plads til min beauty opbevaring og organisering. Jeg har en del lys og stativer inde på mit kontor og et kæmpe sort bord i midten (fra Nordal). Det skal jeg til gengæld have skiftet ud til et mindre et med marmoroverflade.

Jeg har 2 x stålrør Ziito tøjstativer på mit kontor, som kan holde til tunge ting, står robust og kan rykkes rundt og låses i hjulene. Jeg har set de her eksakte stativer i showrooms og vidste med det samme, at jeg skulle have dem til mit kontor, hvor jeg planlægger mine outfits til events og har show-tøj hængende. Jeg gemmer faktisk også min brudekjole fra Morten herinde. Han går aldrig ind på mit kontor og den fylder altså en del med tilbehør, så jeg ved ikke lige hvor den ellers skulle ligge. Jeg MÅ dog huske at tage forbi en skrædder med den MEGET SNART, ellers er jeg bange for at jeg glemmer det inden brylluppet, haha.

Jeg opbevarer min makeup og beauty stuff i akrylbokse, så alt kan findes hurtigt frem og ser pænere ud. Jeg har selvfølgelig min #GLAMGOALSPALETTE linet op på hylden. Læbestifterne står ikke fremme endnu, da jeg stadig kun har testerne stående på badeværelset, men ellers har jeg også minder fremme, billeder af Allessia, bøger som jeg læser og mine venners produkter. Jeg sorterer beauty ting ud fra hvad jeg tester, hvilke kampagner jeg har og generelt hvad der giver mig et bedst overblik.

Mine glasreoler er fra IKEA – det er 2, som står ved siden af hinanden. De var egentlig et spontant køb og var ikke sjove at samle (for Morten, haha). De fungerer fint til mit kontor, nu hvor alt skal være synligt og det er jo en beauty office. Fjernsynet er til for at have YouTube kørende for inspo – primært beauty tutorials og selvfølgelig de programmer jeg selv har medvirket i. Stolen på kontoret er en Kartell Louis Ghost.

Xx


14 kommentarer til “KOM IND PÅ MIT BEAUTY KONTOR: OPBEVARING”

  1. It’s the same topic , but I was quite surprised to see the opinions I didn’t think of. My blog also has articles on these topics, so I look forward to your visit. totosite

  2. I do agree with all the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for newbies. May just you please prolong them a little from subsequent time? Thank you for the post.

  3. Esenyurt hurdacı firmalar içerisinde hurda malzeme alımında diğer firmalarından iyi fiyatlar vermekteyiz. Esenyurt’ta hizmet veren Hurdemsan Metal sektörel faaliyetleriyle hurda alım satım ve geri dönüşüm faaliyetlerini profesyonellikle tamamlamaktayız.

  4. Almost nothing stops Japan’s famous high-speed bullet trains from running 양평출장exactly on time – but a tiny snake slithering through a passenger carriage will do the trick, albeit for just 17 minutes.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden