SIKKER SHOPPING: UNDGÅ AT BLIVE SNYDT ONLINE!

30. oktober 2019

 annonce // e-mærket

Hello Beauties. I ved at jeg kunne vinde en guldmedalje hvis online shopping var en sportsgren. I love it and I know all about it. Jeg deler gerne alle mine tips med jer så meget som jeg kan omkring de forskellige webshops, rabatkoder og inspiration. Det sker dog stadig at jeg støder på nogle webshops som jeg ikke kender og bliver i tvivl om og jeg skal da selvfølgelig fortælle jer om denne nye digitale løsning, som jeg er blevet gjort opmærksom på, som kommer til at gøre det meget nemmere for os fremover.

Når min mor shopper tøj til min lillebror spørger hun mig ALTID om det er en webshop man kan stole på. Det kan godt være lidt af jungle at finde rundt i det, hvis man ikke sidder online 24/7 som jeg gør. Men jeg havde selv lidt udfordringer, da jeg skulle finde festkjole til mit bryllup til om aftenen, for der var så mange webshops man kunne købe fra, men ikke alle så helt sikre ud. Er det ikke et fint toilet-selfie fra vores bryllup jeg fik taget by the way, hehe?! Anyways… jeg endte med at sidde i så mange timer og turde i sidste ende ikke at bestille fra de webshops, som jeg ikke kendte, for ikke at risikere at blive snydt.

UNDGÅ FALSKE WEBSHOPS VED AT INSTALLERE SIKKER SHOPPING REDSKAB

Desværre er der mange der bliver svindlet online – lidt for mange! Faktisk rammes hver 7. dansker hvert år ramt af falske webshops (kilde: Danmarks Statistik, 2019) og it-kriminalitet anses som en af de største trusler i vores samfund. Man kan blive udsat for identitetstyveri, phishing, salg af kopivarer etc. – NOT COOL!

Med støtte fra TrygFonden har e-mærket lanceret dette super smarte redskab til os forbrugere, som vi nu kan bruge til at handle sikkert online. Det er simpelthen en browserudvidelse, som man kan hente HER og benytte sig af, når man skal tjekke om det er en sikker shop. Browser udvidelsen virker i øjeblikket kun til Google Chrome på PC eller MAC, men der arbejdes lige nu på at finde midler til at udvikle SIKKER SHOPPING videre, så den også understøtter andre browsere og mobile devices. Formålet er at bekæmpe den stigende svindel ifm. nethandel og man får tydeligt vist hvilke webshops, e-mærket har mistænkt for at være fup-butikker drevet af it-kriminelle. Samtidig vises der et lille blåt e-mærke ud fra alle de webshops, som er e-mærket. På den måde kan man nemt finde de online butikker, som der er certificeret. Tilgår man alligevel en webshop, der mistænkes for at være fup, får du vist en tydelig advarselsmeddelelse med opfordring til at forlade siden. Super smart!

SE HVORDAN DET FUNGERER HER: 

Xx

2 kommentarer til “SIKKER SHOPPING: UNDGÅ AT BLIVE SNYDT ONLINE!”

  1. When I read an article on this topic, casinocommunity the first thought was profound and difficult, and I wondered if others could understand.. My site has a discussion board for articles and photos similar to this topic. Could you please visit me when you have time to discuss this topic?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden