THE BODY SHOP JUL: DREAM BIG

21. november 2019

annonce // The Body Shop

Jeg tror aldrig at jeg har været så meget i julehumør før, som jeg er i år. jeg glæder mig til at pynte op og åbne alle vores julekalendre. Det startede nok, da jeg tog til The Body Shops juleeevent for lidt tid siden, hvor der som sædvanligt var den bedste Christmas Spirit. Der bliver igen i år lanceret en masse lækre gaveæsker og fantastisk fine julekalendre. Allessia er helt vild med hvordan denne her ser ud.

The Body Shop i år 3 julekalendre i DREAM BIG serien. Her ser i den store DREAM BIG THIS CHRISTMAS ULTIMATE ADVENT CALENDER (værdi 2620,-), som koster 995kr.

Pakkekalenderes og julegavekollektions design denne jul er inspireret af Brightons smukke gader, hvor The Body Shop’s grundlægger Anita Roddick i 1976 åbnede sin første butik. Der er snedækkede gader fra en magisk by, med glimt af Ms. Santa, der hænger højt over hustagene på sin raket.

Som en fin hyldest til kvinder der turde at drømme stort og skabe historie, finder man små fortællinger om dem på lågerne i kalenderen, hvor der gemmer sig produkter bag.

Årets tema for The Body Shop’s juleunivers er DREAM BIG, og vi alle kan være en del af det. De har i år indgået et samarbejde med den globale børnerettighedsorganisationen Plan International, som hjælper unge kvinder i både Indonesien og Brasilien med at kunne ‘DREAM BIG’ og få det job eller uddannelse, som de drømmer om . Det er så fint, at The Body Shop altid prøver at gøre mere via deres julesalg og hjælpe andre. Hver gang du i november og december i år køber noget hos The Body Shop, støtter du Plan International med indsamlingen til en bedre fremtid.

Her er lidt billeder fra det fine juleevent med The Body Shop i år:

The Body Shop har i år lavet hashtagget #IMDREAMINGOF som passer perfekt under temaet og kan hjælpe kvinder med at inspirere hinanden til at blive lige hvad man drømmer om.

The Body Shop har i år også lanceret 3 nye dufte der alle er special edition; Juicy Pear, Rich Plum og Warm Vanilla (det er min favorit, den dufter så godt!). Som altid laver de også mange fine gavesæt, som fx denne med produkter fra deres populære Drops of Youth serie. Den har jeg vist jer mange gange før – den har jeg brugt i mange år efterhånden. Det er helt perfekt under træet som julegaver eller adventsgaver.

Jeg har meget respekt for, at så stort et brand bidrager til en god en sag denne jul og at både du og jeg kan være med til at hjælpe. Hvis der er noget jeg er vild med, så er det women helping women! Det har vi brug for mere af og at minde hinanden om hvor seje vi alle er. Jeg har altid haft store drømme og har altid fulgt dem, selv om det til tider kan være svært eller man ikke tør. But that’s what makes you strong! Vi er meget heldige og har mange muligheder i Danmark, og nu kan vi hjælpe dem, der ikke har lige så gode muligheder som os. Jeg vil anbefale jer at tage forbi The Body Shop butikkerne for at komme i julestemning og se alle de fine juleæsker. You will love it.

Believe in yourself and DREAM BIG! Xx

16 kommentarer til “THE BODY SHOP JUL: DREAM BIG”

  1. İstanbul da Hurdacı Telefonu Hemen arayarak, güncel hurda fiyat listesiyle hurdanızı satarak para kazanabilirsiniz. Yirmi altı yıldır binlerce kilodaki hurda bakırı geri dönüşümle ülke ekonomisine kazandırdık. Bu sayede çevreye daha fazla zarar verilmemesi sağlandı. İstanbul yerinden hurda malzeme alımı hizmetlerimizi verdiğimiz alanlar içerisindedir.

  2. Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, very nice article.

  3. Esenyurtta hurda alanlardan biri olmanın sevincini paylaşmaktayız. Tonajlı hurda eşya ticaretlerinde yüksek fiyat fiyat teklifleri vermekteyiz. Esenyurt hurdacı firma olarak hizmet veriyoruz. Esenyurt ta hurdacıları arasındayız.

  4. Poker adalah permainan kartu yang di mainkan beberapa orang dengan berjudi, jika anda ingin bermain dan meraup banyak keuntungan main di situs judi dewapoker akan membuat anda puas dan mudah memainkannnya dengan banyak fitur game.

  5. Sağlık, siyaset, ekonomi, gündem, kripto para haberlerinin gerçekliğini kontrol et. Güncel haberlerin ne kadarı gerçeği yansıtıyor? Tıklayın, okuyun.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden