INDRET HJEMMET MED BUDGETVENLIGE PLAKATER

12. januar 2020

annonce // PosterStore.dk

Vi har bestilt lidt lækkert til hjemmet fra Poster Store, som er en online webshop med meget budgetvenlige priser og unikke plakater. Med produktion inden for Europas grænser, så man kan undgå for meget transport og CO2, og mest muligt berædygtige materialer værner Poster Store om miljøet, samtidig med at deres mission er, at alle skal have muligheden for at dekorere deres hjem med flot kunst. Hovedparten af ​​produktionen foregår i Stockholm i et af Sveriges bedste trykkerier, hvor man bruger FSC øko certificeret svanemærket papir.

ROCK FORMATIONS PLAKAT // STAINED ART PLAKAT // DRIED GRASS PLAKAT

Inde på webshoppen kan man få en del inspiration til de populære billedvægge, som altid pynter op i stuen og skaber stemning i hjemmet. Udover plakater kan man udvælge højkvalitetsrammer i forskellige størrelser.


30% RABAT PÅ POSTERSTORE.DK MED KODEN: Irina30


FIELD BELOW THE CLOUDS PLAKAT I SORT RAMME

Denne plakat er så fin og minder mig om markerne i Ukraine, så den skal vi have op at hænge ved vores krukke med siv. De her brunlige og beige nuancer passer helt perfekt med de grålige toner, som dominerer i vores hjem. Jeg er gået efter helt bestemte posters, som kan skabe en afslappet stemning i rummene.

BEIGE ABSTRAKT PLAKAT I SORT RAMME

Jeg kan personligt både lide, når plakaterne hænger og når de står på en reol eller anden overflade. Det skaber med det samme følelsen af at hjem og hygge og er en nem måde at dekorere væggene på. Jeg kan personligt bedst lide de sorte eller hvide rammer til plakaterne og især denne stil.

ARTICHOKES PLAKAT I SORT RAMME 

Mor Mila er glad for artiskokker, så denne flotte plakat er faktisk en fødselsdagsgave til hende (hun har fødselsdag om en uge) og er helt perfekt til at hænge op i hendes køkken. Det er sådan en fin gave at give synes jeg og passer til de fleste. Især en skøn indflyttergave til en medgørlig pris, synes jeg.

FRIDA KAHLO PLAKAT

Der er flere farverige Frida Kahlo plakater inde på webshoppen og jeg har valgt at stille denne på mit kontor for lidt feministisk touch og inspiration. Frida Kahlo var sej og det giver mig et smil på læben hver gang jeg går inde på mit kontor og er klar til kæmpe videre for mine drømme. 

POSTERSTORE.DK // FRI FRAGT OVER 299kr og 1-2 DAGES LEVERING

14 kommentarer til “INDRET HJEMMET MED BUDGETVENLIGE PLAKATER”

 1. When I read an article on this topic, safetoto the first thought was profound and difficult, and I wondered if others could understand.. My site has a discussion board for articles and photos similar to this topic. Could you please visit me when you have time to discuss this topic?

 2. İstanbul hurdacısı olarak tonajlı hurda alıyoruz. İstanbuldaki geri dönüşüm tesisleri arasında kaliteli hizmetlerimizle öncülük ediyoruz.

 3. I simply couldn’t go away your website prior to suggesting that I actually enjoyed
  the usual info an individual supply on your visitors?
  Is going to be again incessantly to check out new posts

 4. Positive site, where did u come up with the information on this posting?
  I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style.
  Thanks a million and please keep up the effective work.KANGTOTO

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden