BIKINI TIL STOR BARM + CURVES

26. april 2020

reklamelinks (ikke betalt eller sponsoreret post)

1. We Are We Wear Rynket Bikinitop + Trusse (god stretch, har denne selv)

2. ASOS Design lyserød bikini top med hæftelukning foran (op til J-skål)

3. Ivory Rose koboltblå fuller bust bikini (op til J-skål)

4. ASOS Design Hvid top med udskæring (DD-F skål) + trusse

5. ASOS Design Sort Nocth Top (op til J-skål + fås også i PLUS SIZE)

6. ASOS Design Kornblå rynket bikini overdel (DD-F skål) + trusse

7. ASOS Design Gul bindebånd blomstret top (op til J-skål) + trusse

8. ASOS Design Bikintop med bindefront (nem at regulere i str. med bindebånd)


Jeg har længe syntes, at ASOS.com simpelthen har det bedste udvalg gift. badetøj og BH’er til større barm, fordi det er cute og anderledes og fås i mange forskellige størrelser. Jeg shopper der ofte og forsendelsen tager omkring en uge. Det eneste der er – det bliver hurtigt udsolgt derinde. Så hvis man ser noget som man er vild med, så skal man købe det med det samme. Jeg har en lang ønskeliste derinde, men bikini og undertøj til de større skåle skal man bare hapse med det samme, heh.

TIP #1: En meget farverig top kan sagtens matches med en sort underdel, så jeg køber altid flere forskellige sorte trusser som jeg matcher på kryds og tværs. Og på samme måde kan man altid mine forsk. sorte overdele og underdele, så selvom mine størrelser ikke er der, køber jeg overdele og underdele hver for sig.

TIP #2: Når man har en større barm, så kan man snildt købe en trekantsbikini (som ikke er for tynd/slap i stoffet) og som kan reguleres med snore om halsen og ryggen. Der køber jeg dem evt. i de helt store størrelser og trussen i de mindre. Jeg har lige bestil en del gode her på Asos.

Xx

 

32 kommentarer til “BIKINI TIL STOR BARM + CURVES”

  1. It’s really great. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. Do you know casinosite ? If you have more questions, please come to my site and check it out!

  2. you are in reality a good webmaster. The website loading velocity is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you have done a fantastic job in this topic!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden