HVORNÅR STARTER MAN PÅ KOLLAGENPULVER?

18. maj 2020

annonce Oslo Skin Lab

Hello Beauties! Efter jeg fyldte 30 år (for 3 år siden, heh), tog jeg mine beauty rutiner til another level. Jeg blev heldigvis introduceret for Oslo Skin Lab kollagenpulver kort efter, som er et inner-beauty produkt, som jeg selv vil mene har haft en betydning for, at min hud er bedre nu end i mine 20’ere. Jeg har nu indtaget det i 2 år og det er en fast del af min beauty rutine. Oftest drikker jeg det i kaffen om morgenen, men det kan naturligvis mixes i alt slags mad og drikke, og har ingen smag. The Solution kollagenpulver doseringssticks er nemme at huske, nemme at indtage og især vigtige at huske her om sommeren. UV-strålerne nedbryder nemlig kollagenniveauet i kroppen, så vi har en god mulighed fro at supplere med The Solution i denne tid.

Jeg modtager ofte spørgsmål fra jer omkring The Solution kollagenpulver, og derfor har jeg samlet de oftest stillede i dette blogpost, så I altid kan finde frem til det.

OSLO SKIN LAB THE SOLUTION™ Q & A

1. Har du set en effekt ved brug af Oslo Skin Lab kollagenpulver? Personligt har jeg set en skøn effekt på min hud. Ellers ville jeg simpelthen ikke blive ved med at tage det endnu. jeg har haft adskillige problemer med min hud siden jeg har været 17 og der er stadig en del nætter hvor jeg får 3-4 timers søvn, men selv de morgener er min hud ikke så umulig som den var før i tiden. The Solution bidrager med lige præcis det, som jeg har behov for udover min hudplejerutine og den kost jeg indtager.
2. Er det for tidligt at begynde på det, når man er i 20’erne? Ja, det er lidt for tidligt, da det først er i 30’erne, at kollagenniveauet i kroppen begynder at dale. Men man kan så småt begynde at forebygge det i slut 20’erne, for at beholde spændstigheden og elasticiteten i huden. Jeg startede, da jeg var 31.
3. Hvad er det udvundet af? The Solution er 100% hydrolyseret kollagenpulver, som er udvundet fra bovine kilder (kvæg) i forbindelse med madproduktion.
4. Gælder rabatkoden både medlemskab og engangskøb? Min rabatkode IRINA60 gælder på 1. pakke medlemsskab (ingen binding) og giver endda 30% rabat på fremtidige medlemsskab forsendelser. Det er en god idé at bestille medlemsskab, for at se de rigtig gode resultater.
5. Må man bruge det når man er gravid eller ammende? Selvom kollagen er et protein som findes i kroppen natuligt, skal man tage en snak med egen læge om hvorvidt kosttilskud er ok i dit tilfælde. Det er ikke testet på gravide eller ammende, så der er ingen sikkerhed herom.
6. Hvad er det kollagenpulveret hjælper med? The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen er et kollagenpulver, helt uden smag, som nemt kan blandes i mad eller drikke. Produktet bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden, giver færre rynker og mindre appelsinhud.
7. Jeg er skeptisk – hvordan virker det? Det er helt ok at være det og endda godt, synes jeg. Der er mange produkter på markedet og vi er alle blevet bedre til at undersøge ingredienser mere nøje og høre andres erfaringer med produkterne først. Det findes flere typer kollagen; type 1 virker på hud og type 2 på led. The Solution™ indeholder type 1 kollagen og det specielle er, at kollagenproteinet er hydrolyseret, dvs. brudt ned, ved hjælp af enzymer til peptider, til en kæde af aminosyrer. Det er denne unikke og kontrollerede proces hvor specifikke enzymer bryder kollagenet ned til kollagenpeptider, som er afgørende for den rynkereducerende effekt produktet giver. Disse peptider (udviklet af Verisol®) har i dobbelt-blinde studier vist sig at have god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker. Kollagen findes også i proteinrig mad, men for at huden skal kunne gøre nytte af indtaget må kollagenet være brudt ned i præcise peptidelængder, som det er i The Solution. Proteiner i mad er ikke hydrolyseret, og har derfor ingen rigtig påvirkning på huden.
8. Har det effekt på uren hud? Nu døjer jeg selv med uren hud til tider og selvom jeg stadig kan få bumser og urenheder, så heler det hurtigere, når min hud er i bedre stand og overfladen er mere ensartet.
9. Formindsker det de fine linjer under øjnene? Ved at tilføre kroppen specifikke hydrolyserede kollagenpeptider, som The Solution indeholder, kan man både reducere, samt forhindre dannelsen af rynker og fine linjer. Denne effekt gælder også linjer under øjnene.
10. Hvad er forskellen på Oslo Skin lab og de andre kollagenproduker? Det er foretaget studier som viser stor effekt på huden når man spiser/drikker Verisol®-Collagen. Dette er kollagenet vi bruger i The Solution®. Ved at indtage kollagen på denne måde vil man desuden behandle al hud – både på kroppen og i ansigtet. For at tage bedst mulig vare på huden må man også tilføre fugt og solbeskyttelse ved at bruge cremer. Rådfør dig med fagpersoner om hvilke der passer bedst for netop din hudtype.
11. Har kollagenpulveret også effekt på hår og negle? The Solution kollagenpulver er ikke blevet testet på hår, men på negle. De test er dog ikke lige så gennemførte, som når det kommer til hud. Derfor kan nogle muligvis godt se en forskel, når det kommer til negle. Dette er dog ikke noget de claimer.
12. Hvor mange dage er der til i en æske? Pakken indeholder 28 doseringssticks med 2,5 g kollagenhydrolysat hver. Denne daglige dosis bør ikke overskrides og man skal give produktet 8-12 uger som minimum før der kan forventes en effekt.
13. Hjælper det på strækmærker eller appelsinhud? Resultater kan være andre steder end kun i ansigtet, da The Solution jo virker på hele kroppen. Kollagenniveauet i vores krop har faktisk en rigtig stor og afgørende betydning for hvor glat og hvor stram vores hud kan blive ved med at holde sig som årene går. Kollagen udgør nemlig en stor del af bindevævet i kroppen – faktisk op til 80% af tørstofferne i kroppen som ung, og er dermed en meget vigtig faktor til at styrke hudens struktur og tæthed. Kollagenet i The Solution™ har i studier vist sig at kunne reducere mængden af appelsinhud markant, i løbet af kun seks måneder.
14. Er det effekten bevist? Verisol®-kollagen som anvendes i The Solution™ fra Oslo Skin Lab® har påvist dokumenteret effekt på reduktionen af rynker fra flere produktspecifikke, fagvurderede studier. Studier som er udført specifikt på The Solution. Blandt disse, et studie med 114 deltagere. Det kan man læse mere om HER. I kan også se før/efter billeder HER.
15. Hvor længe skal man bruge Oslo Skin Lab kollagenpulver? Resultater kommer ikke efter 1 måned, så man skal fortsætte den gode vane (12 uger+). Stopper man stopper virkningen og naturen går igen sin gang. The Solution er ikke et quick fix, man skal give det tid og være tålmodig. Det betaler sig!

60% RABAT PÅ FØRSTE PAKKE MEDLEMSKAB BESTIL HER (199,- OG FRI FRAGT)

Betal først når du modtager din forsendelse. Ingen medlemskabsgebyrer, fragt eller skjulte omkostninger. I kan læse om specifikationerne for rabatkoden på linket – det giver 60% rabat på første pakke, en pris på 199,-. Herefter alle fremtidige pakker på medlemskab til 349,-


Bestiller man medlemskab, modtager man hver måned en ny pakke til 349,- med gratis fragt, ingen medlemskabsgebyrer og fuld returret. Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og medlemskabet kan til enhver tid opsiges. 

Få svar på flere spørgsmål via mail kundeservice@osloskinlab.dk eller telefon 70 80 12 10 (08.30 – 16.30)

27 kommentarer til “HVORNÅR STARTER MAN PÅ KOLLAGENPULVER?”

 1. Kære Irina

  Jeg elsker at følge med hos dig og du inspirerer mig gang på gang.
  Jeg er meget interesseret i dette kollagenpulver, da jeg generelt har mange hudproblemer. Men jeg er forvirret og håber du måske kan gøre mig klogere.

  Solution indeholder 100 procent hydrolyserede kollagenpeptider – for 350 om måneden får man 70 gram.
  Men på diverse fitness-sider kan man også købe 100 procent hydrolyserede kollagenpeptider – her kan man for 250 kroner få 1000g – altså en væsentlig forskel!

  Se fx her (uden smag):
  https://www.myprotein.dk/sports-nutrition/collagen-protein/11067704.html?affil=thggpsad&switchcurrency=DKK&shippingcountry=DK&variation=11067707&thg_ppc_campaign=71700000049042524&product_id=11067707&gclid=EAIaIQobChMI_aWgkPO96QIVw5AYCh2RSwBLEAQYBSABEgJ78fD_BwE&gclsrc=aw.ds

  Håber du kan hjælpe.

  Kh. Mathilde

 2. First of all, thank you for your post. majorsite Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

 3. Every weekend i used to pay a quick visit this web page, because i want enjoyment,
  for the reason that this this web page conations in fact pleasant funny data too.

 4. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required
  to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly
  appreciated. Thank you

 5. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else
  know such detailed about my trouble. You’re incredible!
  Thanks!

 6. İstanbul hurdacı firması olarak İstanbul’un tümünde her çeşit hurda çeşidi alımı yapıyoruz. Her tonajdaki hurda eşya için yakın çevredeki hurda nakliye personellerimizi yönlendirmekteyiz.

 7. İstanbul da Hurdacı Telefonu Hemen arayarak, güncel hurda fiyat listesiyle hurdanızı satarak para kazanabilirsiniz. Yirmi altı yıldır binlerce kilodaki hurda bakırı geri dönüşümle ülke ekonomisine kazandırdık. Bu sayede çevreye daha fazla zarar verilmemesi sağlandı. İstanbul yerinden hurda malzeme alımı hizmetlerimizi verdiğimiz alanlar içerisindedir.

 8. I loved up to you will obtain carried out proper here. The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. sick indubitably come further beforehand again as exactly the same nearly very often within case you shield this hike.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden