VEGANSK VIPPE & BRYN SERUM

7. maj 2020

annonce for Sanzi Beauty

Hello Beauties! Tid til mere beauty-snak, som i dag skal handle om vipper og bryn. Jeg har en ret uheldig fortid med mine vipper, somefter en dårlig omgang lash-extensions knækkede helt af og siden har jeg kæmpet med at få dem lange og fluffy igen. Under graviditeten blev de kortere igen og oven i det begyndte mine bryn at tynde ud – så det er bare dejligt, hehe. Derefter blev jeg enig med mig selv om, at det simpelthen kræver lidt ekstra for mig at vedligeholde både bryn og vipper.

Nogen af jer har allerede set, at jeg den seneste tid har brugt hudplejeprodukter fra Sanzi Beauty, som både er veganske, parfume og parabenfri, hvilket er helt perfekt til især sensitiv hud, som jeg selv har. Udover den lækre hudplejeserie Sanzi har, sælger de også 3 forskellige sera, som er til vipper og bryn. Men virker de…?! I SAY YES! Og der er faktisk resultatgaranti eller pengene tilbage.

Et vigtigt step, som skal bruges sammen med bryn og vippe serum er den oliefrie makeupfjerner. Sanzi anbefaler af deres oliefrie og beroligende makeupfjerner bruges inden vippe og bryn serum, fordi at produktet for det første skal påføres på makeupfri og rene vipper og bryn, for det andet fordi at den sørger for at serummet kan optages bedre. Den skønne makeupfjerner er uden alokohol, parfume, parabener og parfumer, hvilket gør den perfekt til alle hudtyper. VIRKELIG EN FAVORIT!

ØJENVIPPE SERUM

Sanzis øjenvippe serum er simpelthen et must have, hvis du vil have en løsning til hvordan du får længere vipper igen! Den indeholder den specielt udviklede formel, for at opnå bedst mulig resultat. Jeg kan se en god forskel og andre jeg kender, som har brugt den er også helt vilde med den! Den smøres på rødderne af vipperne dagligt efter oliefri makeup fjerner (vigtigt), for at stimulere hårvæksten, hvorefter resultatet er synligt efter 6-16 uger. Der kan ses før og efter på deres hjemmeside HER.

ØJENBRYN SERUM

Mine bryn har virkelig trængt til mere kærlighed og med Sanzi øjenvippe serum har jeg påført den steder, hvor jeg har ønsket mere vækst 2 gange dagligt. Man ser resultaterne efter 8-16 uger og med dette produkt som er rig på antioxidanter og peptider, har jeg virkelig oplevet gode resultater.

VIPPE & BRYN CONDITIONER SERUM

Jeg er blevet SÅÅÅÅ glad for vippe & bryn conditioner serum. Den styrker og plejer hårsækkene samt fugter, så man får lækker blødt hårvækst. Lidt ligesom balsam til håret, ikke?! Den er oliefri og rig på peptider og antioxidanter og er en super fin supplement til de øvrige 2 produkter, så jeg vil faktisk anbefale at få alle 3. Den kommer med en børste som man bare børster brynene med og bruger på vipperne som en mascara.

BRUG RABATKODEN

Forkæl jer selv med de 3 lækre bryn og vippe produkter og brug min rabatkode Irina15, der giver 15% rabat på alle produkter fra Sanzi Beauty (*gælder kun i 48 timer).

Instagram: @sanzibeauty

10 kommentarer til “VEGANSK VIPPE & BRYN SERUM”

  1. I’m an experienced pro author (of science fiction) based in the UK, and I’m looking into setting up a creative writing course at a local arts centre focused on sf and fantasy. Are there any resources out there in book form or otherwise I might find useful in teaching about both science fiction/fantasy and creative writing in general?.

  2. Türkiye gündeminden son dakika haberleri, Dünyadan flaş gelişmeler, Ekonomi dünyasından en yeni haberler, Günün en önemli gazete haber başlıkları oku

  3. En yakın hurdacı http://hurdacifirmasi.com.tr/ olarak, hurda malzemelerinizi en iyi fiyatlarla satın almanın yanı sıra, hizmet kalitemizle de fark yaratıyoruz. Alanında uzman personelimiz, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır. Hurdalarınızı satmak için hemen bizimle iletişime geçin.

  4. Hello would you mind stating which blog platform you’re working with?

    I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
    Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
    P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden