OSLO SKIN LAB BEAUTY COLLAGEN: VED VI OM DET VIRKER?

1. februar 2021

annonce Oslo Skin Lab

Hello Beauties. Sidste år lavede jeg et Q & A blogpost omkring The Solution™ Beauty Collagen, og nu tænker jeg at supplere lidt mere ved at tale lidt om de solide studier omkring produktet. Jeg har selv indtaget produktet i over 2 år og har også et samarbejde med Oslo Skin Lab, som jo giver mening, da det er et produkt som jeg dagligt har i min beauty rutine, men hvordan virker det egentlig?

Sikkert som mange andre i Danmark er The Solution™ Beauty Collagen blevet en fast dem af min morgen og inden jeg sætter mig på kontoret derhjemme for at arbejde laver jeg altid en kop kollagenkaffe. Når landet åbner på igen som før, kan man også nappe doseringssticks med det hydroliserede kollagen med på farten i stedet. Ingen smag og ingen lugt og kan opløses i alt mad og drikke i løbet af sekunder.


60% RABAT PÅ FØRSTE PAKKE MEDLEMSKAB BESTIL HER (199,- OG FRI FRAGT)

Betal først når du modtager din forsendelse. Ingen medlemskabsgebyrer, fragt eller skjulte omkostninger. I kan læse om specifikationerne for rabatkoden på linket – det giver 60% rabat på første pakke, en pris på 199,-. Herefter alle fremtidige pakker på medlemskab til 349,-


Studier omkring The Solution™ Beauty Collagen lever op til samme standarder som studier af medicinske produkter og kollagenet som bliver brugt i The Solution (Verisol®) har været igennem grundige studier for at kunne konkludere, at produktet har en effektpå rynker, fine linjer, hudens elasticitet og appelsinhud.  Det som afgør, om en effekt er veldokumenteret er, hvorvidt der er vist signifikant effekt i dobbelt-blindede, randomiserede og placebo-kontrollerede studier, gennemgået af uafhængige fageksperter før publicering. Hverken deltagerene eller forskerne som læser resultaterne ved, hvem som får det virksomme stof og hvem som får placebo-produktet. På den måde kan ingen af parterne påvirke resultatet, hverken bevidst eller ubevidst. Uafhængige forskere, som ikke har deltaget i studiet, har efterfølgende gennemgået dokumentationen i de udførte studier, hvorefter studierne lægges i en medicinsk database, som stiller store krav til, hvordan studierne er udført, før de tillader publicering. Som I kan læse, så skal der noget til.

LINK TIL MERE OM STUDIERNE HER

FAKTA: Hydrolyseret kollagen, som er i doseringssticks, er kollagen, der nedbrydes ved hjælp af enzymer og består derfor af mindre stykker (kollagenpeptider) i forskellige størrelser. Kvaliteten af kollagen-hydrolysater vil afhænge af den gennemsnitlige størrelse, som igen afhænger af den metode, der anvendes til at nedbryde det. Ca. 90 % af kollagenpeptiderne vil blive nedbrudt til 1 eller 2 aminosyrer. Disse kan bruges som byggesten, når der dannes nyt bindevæv. Men 10 % vil blive optaget som bioaktive kollagenpeptider, der bidrager til at at hudkvaliteten forbedres og bliver mere elastisk.

Helt personligt så jeg en orbedring på min hud efter relativt kort tid, men jeg er også typen der studerer min hud tæt på spejlet hver dag og kan se forandringer og forbedringer og vedligeholder beauty rutinerne.


Bestiller man medlemskab, modtager man hver måned en ny pakke til 349,- med gratis fragt, ingen medlemskabsgebyrer og fuld returret. Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og medlemskabet kan til enhver tid opsiges. 

Få svar på flere spørgsmål via mail kundeservice@osloskinlab.dk eller telefon 70 80 12 10 (08.30 – 16.30)

9 kommentarer til “OSLO SKIN LAB BEAUTY COLLAGEN: VED VI OM DET VIRKER?”

  1. You can definitely see your skills within the article you write.The sector hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to sayhow they believe. All the time follow your heart.Feel free to surf to my site; мешок для мусора строительный

  2. Esenyurtta hurda alanlardan biri olmanın sevincini paylaşmaktayız. Tonajlı hurda eşya ticaretlerinde yüksek fiyat fiyat teklifleri vermekteyiz. Esenyurt hurdacı firma olarak hizmet veriyoruz. Esenyurt ta hurdacıları arasındayız.

  3. For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden