NICEHAIR FUND: HÅRPLEJE HACKS TIL HVERDAG

10. april 2021

annonce Nicehair

Hvad skal man egentlig bruge af produkter derhjemme, for at kunne style sit hår nemt i hverdagen? Produkter som du har tilpasset til dit hår og de rette styling tools! Jeg har efterhånden nogle af de “gode gamle” faste ting på hylderne (og ellers kan jeg også finde på at tage en lille hårolie og børste eller kam med i tasken) og som jeg har nævnt en del gange før, bruger jeg gerne produkter som giver synlig effekt og ikke tager for lang tid. Mit hår kræver lidt og samtidig er det langt, og jeg vil rigtig gerne style det pænt, uden at det tager mig 2 timer, hvilket jeg sagtens kunne bruge på hår i mine yngre dage, men det går simpelthen ikke nu. Det behøves heller ikke, for jeg har de helt rette produkter til både at spare tid og pleje mit hår i løbet af ugen, så det bliver nemt at style. Jeg vil fremhæve nogle få produkter fra forskellige brands for jer her, som BARE VIRKER.

Jeg har været utrolig glad for Sebastians Dark Oil serie det sidste stykke tid og har allerede opbrugt shampoo og conditioner. Mit hår kan nemt blive endnu mere tungt og slasket af diverse produkter, men da denne serie er lightweight, sker det slet ikke. Jeg vasker mit hår hver 4. – 5. dag, og helst om morgenen, så jeg kan style det som jeg vil med det samme vha. af føntørreren også. Jeg bruger ghd Helios Hair Dryer, som giver et rigtig lækkert salon look, hvor håret også får mere glans. Med en blæsestyrke på hele 120km/t bliver selv mit lange og meget tykke hår tørt på ingen tid. jeg kan fortælle jer at det engang (mange år siden nu) tog mig 45 min. at føntørre mit hår – det har jeg bare ikke tid til altså, heh.

Et produkt som jeg absolut MÅ tippe jer om er Wella SP Liquid Hair, som genopbygger og reducerer knækket hår. Har man meget skadet hår, vil denne være rigtig god. Mit hår er ikke skadet som sådan, men kan godt knække lidt. Den giver et ret vild BOOST til håret og virker forstærkende.  man bruger den midt i en hårvask i vådt hår efter shampoo, hvorefter man tilfører varme med føntørreren. den er virkelig værd at prøve! Det er den slags små detaljer med effektive produkter, der i sidste ende gør en forskel.

TIP! Rens børster for hår og produktrester.

1. Sebastian Dark Oil   2. Sebastian Dark Oil Mask  3.  ghd Detangle Comb

HÅRMASKE RUTINE: Jeg bruger denne 1 gang om ugen, for at give mit hår ekstra næring og glans. GLANS ER GODT! Jeg starter med Sebastian Dark Oil Shampooligesom nævnt tidligere, dernæst Wella SP Liquid Hair med føntørrer og rens. Derefter mixer man 3 pump af Sebastian Dark Oil og Sebastian Dark Oil Mask og lader det sidde i håret i 5-10 min. inden man renser ud og føntørrer. Denne rutine tager ikke så lang tid (takket være den effektive ghd Helios Hair Dryer, så har man lidt ekstra tid om morgenen, så har man et super lækkert og silkeblødt look hele dagen. Her er det færdige look på mit hår efter føntørringen.

Alle de nævnte produkter kan findes hos Nicehair til gode priser. 

1 kommentar til “NICEHAIR FUND: HÅRPLEJE HACKS TIL HVERDAG”

  1. Mariannejuhl@icloud.com

    Lige et spørgsmål om sp liquid – man vasker hår og putter i. Føntørrer og skyller håret igen??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden