SMUKKE FORLOVELSESRINGE FRA VANBRUUN

17. maj 2021

reklame for VANBRUUN.COM

Øjeblikket hvor man ser sin forlovelsesring og tænker – WAUW, den er perfekt! Men det kan være noget af en opgave at finde den helt rette, for hvilken forlovelsesring skal man bruge? Hvilken forlovelsesring passer egentlig til din partner? Udover at finde det rette øjeblik, hvor man man frier skal ringen findes. Måske man allerede har fået nogel hints af sin partner. Måske vælger man den endda sammen. Eller måske man drømmer om at designe sin egen unikke ring? One thing is for sure – det er dejligt at have noget at vælge imellem. Og det kan man altså hos VANBRUUN, med mere end 100.000 diamanter og over 200 forskellige ringmodeller.

OM VANBRUUN: VANBRUUN er et svensk smykkemærke etableret i 2013, og også lanceret i Danmark i 2019. De specialiserer sig indenfor mere luksuriøse smykker, såsom deres populære forlovelsesringe og diamanter og er gode til at formidle deres viden. De har et rigtig flot udvalg af fine ringe til både mænd og kvinder og på webshoppen er der meget gennemførte forklaringer på formen og endda idéer til hvordan man kan fri og lure din partners smag i smykker i forlovelsesguiden her. Alle deres ringe er helt nikkelfrie, og de gennemgår en nikkelprøve før levering. Kvaliteten er af højeste klasse og smykkerne er fremstillet af de førende håndværkere i England. Næsten alle ringe er fremstillet i Birminghams anerkendte julvelérkvarter, da en større samlet viden om netop smykkefremstilling og diamanter er samlet ét sted.

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige forlovelsesring til din eneste ene og er lidt på bar bund, så finder du den hos VANBRUUN, som har forskellige smukke designs af ringe med diamanter. En forlovelse er en speciel tid og selve øjeblikket, hvor man bliver forlovet husker man for altid. Jeg vil da være ærlig og sige, at jeg havde hentydet over for Morten hvad jeg kunne lide af ringe, så da han friede fik jeg hvad jeg ønskede ift. designet på ringen. Det er måske et lille tip til jer derude.

PRØV RINGENE HJEMME INDEN KØB: Dette er simpelthen en helt fantastisk service, for hvordan ser ringen ud når man har den på hånden? Forhåbentlig kender man sin ringstørrelse i forvejen. For at få hele oplevelsen af at finde en forlovelsesring tilbyder VANBRUUN også størrelsesjustering gratis, og service mellem 08-21 hver dag, samt gratis forsendelse over hele verden.

Alle har en forskellig budget til ringe og det er skønt at man kan finde noget, som evt. selv unge par kan være med på. Fra lidt over 2000kr og op kan man få rigtig fine ringe og også finde vielsesringe der passer til. Det gør det altid nemmere, når der er noget i forskellige prisklasser, så man kan tilpasse det efter sit budget.

På shoppens blog kan man læse om trends for forlovelsesringe i 2021 og søge andre gode råd til at finde den perfekte ring. Disse 3 modeller foroven et et rigtig godt bud på smukke klasiske ringe, som altid er aktuelle og elegante. Man kan hos VANBRUUN få 3 ringe sendt hjem, som i æsken her og prøve dem i fred og ro i 3 dage, for at træffe sin endelige beslutning. Det er en anderledes og unik service, som jeg tror mange af jer vil finde passende i jeres hverdag i vores tid og jeg håber at I finder jeres perfekte ringe.

VANBRUUN KAN KONTAKTES MELLEM 08-21 (GMT+1) HVER DAG OG SENDER GRATIS TIL HELE VERDEN

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden