NICEHAIR FAVORITTER TIL HÅRET

30. august 2021

annonce Nicehair.dk

Hello Beauties! Jeg får virkelig et boost, når mit hår er plejet og ser sundt ud, uden at jeg skal bruge alt for mange timer på det dagligt. Jeg tænker at vi alle har det sådan og i vores tid må hårpleje gerne være effektivt med hurtige resultater. Her er mine must-haves, som jeg har været MEGET glad for det sidste stykke tid.

BACK TO WORK/SCHOOL STYLING: Hvordan kunne vi klare os uden GHD Unplugged? Jeg spår at den komme ttil at ligge i alles tasker fremover. GHD Unplugged er en ny tilføjelse hos mig og det er en trådløs on-the-go styler, som er perfekt til diverse ture, har en super praktisk størrelse og samme effekt som GHD’s originale stylere. Jeg har vitterligt brugt den HVER DAG, siden jeg har fået den. Bare WAUW!

Jeg har GHD Unplugged i mat hvid – den fås også i sort. Tilhørende er der en varmeresistens lille taske, som den kan være i og nemt smides i håndtasken. Efter 2 timer er den fuldt opladt og kan bruges til kontinuerlig styling i 20 min. hvilket er nok til at lave en frisure eller touch-up. Det rigtig smarte er, at den nemt kan oplades vis et USB-C stik, så man kan eks. oplade i bilen eller via computer. Den trådløse styler er udviklet med en dual-zone teknologi med keramiske varmelegemer og har en  stylingtemperatur på 185 °C. Målene på denne er 218 x 45 x 40 mm – perfekt og kompakt og kan endda tages med i håndbagaen når man flyver. Jeg bruger den både til sleek look eller bølger, og det er simpelthen så nemt at transformer håret i løbet af dagen.

OPFRISK FARVEN:  Årets most fun produkt til at eksperimentere med hårfarve og freshen it up er klart Wella Color Fresh Mask. Det kan faktisk ikke blive nemmere at tone håret derhjemme og the crazy thing is – det kan vaskes helt ud igen efter nogle gange. Det er simpelthen en plejende hårkur med farve, som endda blødgør og giver håret fugt samtidig med at man farver det. Resultatet kan ses efter at masken har været på i 10 min. så man kan bruge det imens man er i bad og efterfølgende bare vaske overskydende farve af. Jeg har skiftet nuance på min hårfarve flere gange vha. den og med mit mørke hår har det ellers været svært at gøre før i tiden. Den brune Chocolate Touch her, giver simpelthen den lækreste farve, hvis håret begynder at se kedeligt ud. Til de modige er der også sjove farver at vælge imellem.

For at give håret lidt ekstra kærlighed efter sommeren vil jeg anbefale en af mine favoritserier – Sebastian Dark Oil shampoo, conditioner og kur. Sebastian Dark Oil Lightweight Hair Mask kan bruges af alle hårtyper og tynger ikke håret efterfølgende. Nogle masker oplever jeg kan give et for slasket look, hvor håret mister sin bounce. Den er super nærende og bruger man trioen sammen, vil I være solgt! Endnu en Sebastian favorit er Sebastian No Breaker Hybrid Bonding And Styling Leave-In Spray, som er en stylingspray der reparerer håret og giver enormt meget struktur. Påfør den i fugtigt hår inden styling/føntørring og se hvordan dit hår får EXTRA volumen og silky finish… og den garanterer op til 99% færre knækkende hårstrå!

Nioxin Instant fullness Dry Cleanser (tørhsampoo). Denne tørshampoo – OBSESSED! Jeg har svært ved at give ros til tørshampoo ellers, heh. Det var min frisør Stine, som anbefalede denne og lige siden har jeg kun rakt ud efter den. Den multitasker og giverhåret mere volumen (har man tyndere hår vil det give en effekt af kraftigere hår), samtidig med at den absorberer det overskydende fedt i hovedbunden og efterlader IKKE nogetsom helt rest i håret! VIGTIGT! Hvis I har det på samme måde og ikke kan finde en der fungerer for jer – PRØV DEN og tak mig senere. Denne vil fungere til enhver hårfarve. Utroligt at jeg kan blive så excited over en tørshampoo – men det er altså sandt!

Alle kender allerede til Nicehair.dk og det gode udvalg af hårpleje og styling tools, hvor alle mine nævnte favoritter også kan findes til gode priser.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden