AT THE OFFICE: PÅ FARTEN MED KOLLAGENPULVER

12. oktober 2021

annonce Oslo Skin Lab

Jeg tager altid en kop kaffe så snart jeg møder ind på kontoret og går igennem mine mails i starten af dagen. Så hvis det går rigtig hurtigt om morgenen og jeg bare løber ud af døren har jeg altid Oslo Skin Lab doseringssticks med i tasken og også inde på kontoret. Jeg plejer at indtage det i starten af dagen og sommetider mixer jeg det i min vandflaske. The Solution Beauty Collagen bidrager til hudens elasticitet og eftersom jeg er typen der ofte studerer min hud helt tæt på i spejlet og har gjort det i årevis, så kan jeg sagtens med det blotte øje se min huds forandringer og resultat af det færdige look, når jeg eks. lægger makeuppen.

The Solution indeholder kun 100% hydrolyseret kollagenpulver, uden tilsætningsstoffer. 

For at være ærlig, så er der mange rutiner, som jeg har skåret fra de sidste 8 år – der er nogle behandlinger jeg ikke længere får og beauty add-ons, som har været for tidskrævende i løbet af ugen og jeg prioriterer nu anderledes. Jeg har en super travl hverdag og jeg prøver at få max. muligt ud af min hudpleje og kosttilskud. Engang imellem forkæler jeg mig selv med diverse behandlinger, når det passer ind i kalenderen. Alt hvad der kan gøres på farten eller hjemmefra passer rigtig godt for mig i øjeblikket. Derfor har jeg fra day 1 kunnet implementere Oslo Skin Lab doseringssticks, og eftersom jeg mener at jeg kan se en effekt, er det blevet en fast meget overskuelig del af beautyrutinen i hverdagen i 3 år efterhånden.


60% RABAT PÅ FØRSTE PAKKE MEDLEMSKAB BESTIL HER (199,- OG FRI FRAGT)

Betal først når du modtager din forsendelse. Ingen medlemskabsgebyrer, fragt eller skjulte omkostninger. I kan læse om specifikationerne for rabatkoden på linket – det giver 60% rabat på første pakke, en pris på 199,-. Herefter alle fremtidige pakker på medlemskab til 349,-


The Solution Beauty Kollagen bidrager til flere ting og ikke kun i ansigtet, men faktisk huden på hele kroppen, hvor spændstigheden øges. Jeg ser personligt mest forskel på ansigt og bryst. Har man dybe linjer, er der mange der siger, at de ser en forskel efter kollagenpulveret, hvor linjerne mindskes. For før/efter billeder og links til dokumenterede studier, vil jeg anbefale at læse mere HER.

Anbefalet daglig dosis: 1 dagsdosis blandet i valgfri mad eller drikke. Hvis du blander pulveret i vand, behøver du kun ca. 1-2 deciliter – rør og lad det gå i et par minutter, indtil det er opløst. I en pakke modtager du 28 dagsdoser højkvalitets-kollagenpulver, nok til 4 ugers brug.

LÆS OGSÅ: Q&A OM OSLO SKIN LAB KOLLAGENPULVER

8 kommentarer til “AT THE OFFICE: PÅ FARTEN MED KOLLAGENPULVER”

  1. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  2. Thank you a lot for providing individuals with a very wonderful opportunity to read articles and blog posts from this site. It is often very good and packed with fun for me and my office colleagues to visit your site not less than 3 times in a week to read through the fresh things you will have. And indeed, I’m just certainly astounded with all the dazzling methods you give. Certain 3 areas in this post are clearly the simplest we have all had.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden