NICEHAIR: SHINE & VOLUMEN TIL HÅRET

27. oktober 2021

annonce Nicehair

Hello Beauties! Et af de spørgsmål, som jeg oftest får er – hvordan får man den lækre shine i håret?! Jeg er vild med det look, som mit hår har for tiden og det kan nemt skabes vha. de rigtige produkter. I MÅ simpelthen prøve min favorit trio her – de har for evigt en plads på hylden til hårprodukter hos mig. De tre must-haves er Sebastian Dark Oil Sampoo,  Sebastian Dark Oil Lightweight Conditioner og Sebastian Dark Oil Hair Mask. Udover en bemærkelsesværdig shine, tynger disse produkter ikke håret og giver et flot løft og volumen. Den luksuriøse mix af jojoba- og arganolie giver en smoothness uden lige.

I samme serie bruger jeg også Sebastian Dark Oil, som både kan påføres efter vask og i tørt hår som finish. Denne olie er beriget med sandeltræ, cedertræ og arganolie og man ser hvor hurtigt den trænger ind i håret og efterlader en smuk glans – en af de bedste hårolie på markedet og jeg bruger den næsten hver dag.

Nioxin Diaboost er et af de produkter som man først skal lære at kende, men som man med tiden kan se forskel på, hvis man hopper det trin over. Den giver nemlig et utrolig flot løft til håret – både til tyndt hår og til tungt tykt hår. Jeg sprøjter det ind i hovedbunden med dette produkt er jeg især vild med at gøre det på tørt hår i hpvedbunden (kan også bruges i vådt) for øjeblikkeligt fylde.

GHD Rise Hot Brush har min lillesøster Victoria snakket meget om, da hun bruger den hver morgen til at style sit hår. Hendes hår er dog kortere, så det tog mig lidt tid at kaste mig ud i at prøve den, selvom jeg har stor tiltro til alle GHD styling tools. WAUW WAUW WAUW! Det skaber præcis det look, som jeg virkelig elsker lige nu på den helt rigtige 90’er måde. Super nem at bruge og på 10 minutter har jeg den pæne buede form på håret. Jeg bruger GHD Narrow Dressing Brush for at børste håret forsigtigt igennem og lave skilning der hvor jeg har lyst, da denne børste gør det nemt at få alle de fine hår fprsigtigt med. For det ultimative lækre glans vil jeg altid anbefale at slutte af med GHD Final Shine Spray som alle simpelthen bare må eje.

Shop alt hårpleje og stylilng tools, som I har på jeres ønskeliste hos Nicehair.dk til RIGTIG gode priser. Flere af mine nævnte favoritter er lige nu sat ned, så STOCK UP!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden