BEAUTY RUTINER MED “BEAUTY BEAR” VITAMINS

3. oktober 2021

Annonce for Beauty Bear

LIDT OM BEAUTY BEAR: Det er en familieejet dansk virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for produktion og salg af kosttilskud. I dag ledes dansk farmaceutisk industri (dfi) af 2. generation i samarbejde med 3. generation. dfi blev grundlagt tilbage i 1977 af farmaceut Jørgen Pedersen (1929-2016) og hans hustru farmakonom Ane-Lise Pedersen (1935-2017).

Beauty Bear Vitaminer er fremstillet på naturlige ingredienser med veldokumenterede ingredienser, uden kunstige tilsætninger med smag og farve fra frugt. De er nøje sammensat for bedst virkning .Beauty Bear fås som gummies eller tabletter/ kapsler og der er til 2 måneder i bøtterne.

BIOTIN, som er hovedingediensen i HAIR vitaminerne som jeg indtager, er et af de vigtigste hår vitaminer, da den både vedligeholder håret samt giver glans og mere fylde. Der er lavet et utal af studier, som viser, at biotin hjælper med at vedligeholde hårets vækst. Biotin forhindrer bl.a. DHT i at begrænse hårfolliklernes evne til at optage proteiner, vitaminer og mineraler, som er nødvendigt for at producere hår. DHT er en hyppig årsag til hårtab hos kvinder med hormonelle ændringer fx. pga. graviditet eller stress. Biotin vedligeholder huden i hovedbunden, da mangel på biotin begrænser omdannelsen af fedtsyrerne som benyttes i vores ydre hud. Jeg har taget vitaminerne i ca. 3 år nu og den helt store forskel for mig personligt er, at mit hår fælder mindre.

NYHED –  White Jade Roller + Gua Sha Sæt !

Den lækre nyhed fra Beauty Bear er dette fine sæt med roller og Gua Sha til ansigtsmassage og andre steder på kroppen, som især er smart at bruge om morgenen. Sættet fås i hvid eller pink.

Massagen styrker blodcirkulationen, stimulerer bindevævet, løsner spændinger og arbejder på de fine linjer, da massering af eks. ansigt med roller og Gua Sha er med til at stimulere hudens yderste lag,  Virkelig god  imod hævelser og til lindring af spændingshovedpine og samtidig meget PÆNE accessories! Når jeg masserer er det altid OP OP OP i monotone bevægelser og brug gerne noget ansigtsolie.

BRUG MIN 25% RABATKODE: IRINA25

Jeg har smagt alle varianter af Beauty Bear vitaminerne og supplerer med dem i mine beauty rutiner efter behov. Der er både HAIR, SKIN, NAILS og TAN og alle tyggevitaminerne er fremstillet på pektin (frugtfiber) istedet for gelatine og indeholder udelukkende veganske ingredienser og er selvfølgelig heller ikke testet på dyr.

Den fulde ingrediensliste i vitaminerne kan findes HER

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden