NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

5. december 2021

annonce Nicehair

VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden december allerede og skriver min egen løbende. Vi har aftalt at give hinanden gaver, som vi er sikre på bliver brugt og som vi evt. har ønsket os længe.

Man ved som regel om de nærmeste ønsker sig, tøj, beauty produkter eller gadgets. Indefor beauty er de limited edition gaveæsker i december bare EXTRA gode. GHD har eksemeplvis de fineste gaveæsker i år, som vil være super brugbare i hverdagen. Vi har ghd Platinum+ & Helios Desire Collection Deluxe Gift Set (Limited Edition) som kommer med en smuk grøn velour opbevaringsæske, som I ser på billedet, eller det smarte ghd On The Go Gift (Limited Edition) sæt med mini travel udgaver af tools.

Stylingtools, som kan være til den lidt pricy side, er gode at have på sin ønskeliste, for det er simpelthen et produkt, som man kommer til at bruge dagligt i flere år efterfølgende. Jeg er typen, der gerne sender links til min familien, når det er noget bestemt jeg ønsker mig og tager gerne selv imod links, hvilket gør gaveindkøbet nemmere. Udover gaveæskerne er der også mine favoritter i nogle forskellige prisklasser, som Sebastian Flaunt Trilliant – varmebeskyttende spray med lækker glans. Sebastian Dark Oil SampooSebastian Dark Oil Lightweight Conditioner og Sebastian Dark Oil Hair Mask er trioen, som man skal ønske sig eller købe til dem, som vil have luksuriøse produkter med volumen og smoothness, som slet ikke tynger håret. Det er nogle af mine top hårpleje produkter EVER, og har man prøvet dem en gang, så bliver de faste favoritter! Sebastian No Breaker Hybrid Bonding And Styling Leave-In Spray er også en lille hemmelighed, som jeg prøvede efter en anbefaling (ja, jeg bliver også influenced). Den både reparerer håret og er et led i stylingprocessen der giver ULTIMATIV volumen, uden andet end at den sprayes i fugtigt hår.

Sebastian Dark Oil er fra samme serie, og er en af de hårolier, som jeg synes man kan slippe afsted med at bruge uden at håret bliver slasket og tungt. Jeg har opbrugt flere af dem efterhånden og bliver ved med at række ud efter den, når jeg vil have en glossy finish eller gøre lidt ekstra for mine spidser. Nioxin Diaboost er et af de produkter, som man skal prøve for at forstå – den får håret til at se tykkere ud, dvs. mere fylde. Men på en anden måde end de andre produkter, da det er en hovedbundsbooster. Hvis du kæmper med fladt hår, er den the way to go! Forresten er det samme brand, som den tørshampoo, som jeg på et tidspunkt linkede til fra min Instagram, som I rev væk med det samme. Det er tørshampoo uden en hvid rest.

Shop adventsgaver og julegaver i god tid hos Nicehair.dk til RIGTIG gode priser. Eller tag et kig og send links jeres ønsker, så I er sikre på at I får lige det I håber på og kommer til at bruge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden