HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

2. april 2022

annonce // Nicehair.dk

Hello Beauties!
The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så mange produkter by now, at jeg har fundet frem til nogle af de bedste. Dit hår skal behandles godt, og det har brug for meget fugt! Derfor er min go to shampoo + balsam blevet HYDRE-serien fra Sebastian Professionals. Kan især anbefale denne shampoo og balsam til farvet hår, da den tilfører fugt og fylde til tørt og behandlet hår. Serien indeholder B-vitamin der efterlader håret velplejet, sundt og blødt.

Efterfølgende følger jeg op med GHD Helios Dryer, og jeg går aldrig tilbage til en anden hårtørrer. Mit hår er meget tykt, og Helios Dryer er den mest effektive og hurtige hårtørrer, jeg har haft fat på!

Nioxin Diaboost og Nioxin Anti-hair Loss Serum er to produkter, man skal vænne sig til at have i sin routine, men they are the key. Kontinuerligt brug af disse to, vil give dig resultater. Diaboost forøger hvert hårstrås diameter, hvilket skaber fylde og Anti-hair loss serum er klinisk bevist til at reducere hårtab. Begge produkter skal sprøjtes ind i hovedbunden (kan gøres på både vådt og tørt hår).

Hvis du vil have the best of both worlds, skal du have hænderne på Sebastian No Breaker. Den hjælper med at reparere hår der er skadet af kemikalier eller varme, OG samtidig garanterer den op til 99% mindre knækkede hår! MUST HAVE! Ingredienserne Apple Acid og styling polymerer går ind og reparerer skader på håret, ved at trænge dybt ind i hårsækken.
Den skal blot anvendes 1 gang om ugen i fugtigt hår og bibeholder dit hårs naturlige volumen.

Last but not least …. GHD RISE HOT BRUSH.
Hvis der er ét styling tool derude, der giver volumen, er det denne. Min søster viste mig den, og lige siden, i have been obsessed. GHD Rise giver det helt gode 90’s inspired blow dry look, med en masse volumen!
Du kan skabe volumen helt fra hovedbunden til spidsen af dit hår, og den vil blive din nye bedste ven.

Alle produkter kan findes hos Nicehair.dk

Bestil min bog

Mest populære​

Denne website indeholder affiliate links og annoncer.

Andre blogindlæg

KOLLAGENPULVER – PRØV DET!

  annonce Oslo Skin Lab Jeg har fødselsdag her i maj måned – 35 år! I feel really great omkring min alder, men for hvert år

HVAD BRUGER MAN TIL TYKT HÅR?

annonce // Nicehair.dk Hello Beauties! The cheat code til fyldigt og tykt hår med volumen, is basically black magic. Men heldigvis har jeg testet så

NICEHAIR ØNSKER UNDER JULETRÆET

annonce Nicehair VIGTIGE BESLUTNINGER er lige rundt om hjørnet! Det er nemlig tid til at lave Xmas ønskelister. Jeg plejer at indsamle hele familiens ønskelister inden