FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. FRAGTPRIS PAKKESHOP 35 KR / HJEMMELEVERING 47 KR. 14 DAGES RETURRET. LEVERING 2-3 HVERDAGE. GAVEINDPAKNING TIL KUN 19 KR.

Privatlivspolitik

Oversigt:

1. Ejeroplysninger 
2. Hvad er Cookies? 
2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies 
2.2 Formål med cookies på vores website 
2.3. Google Analytics 
2.4. Annoncenetværk 
3. Beskyttelse af personlige oplysninger
4. Klage til Datatilsynet

1. Ejeroplysninger 
irinaolsen.dk v. Szhirley IVS
Gammel Kongevej 3B. 4.Th
CVR: 37915971

2. Hvad er cookies? 
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende, for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies 
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.2 Formål med cookies på vores website 
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. 


2.3 Google Analytics 
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:  
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.4 Annoncenetværk 

Vi benytter os af Facebook Pixel til at måle konverteringerne af vores annoncer på Facebook. 

3. Beskyttelse af personlige oplysninger

Databeskyttelse har høj prioritet, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. 

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger? 
irinaolsen.dk v. Szhirley IVS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse. 

Szhirley IVS
Gammel Kongevej 3B. 4.Th
CVR: 37915971

Hvor opbevarer vi dine oplysninger? 
De oplysninger, som vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS").

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke:

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, informerer vi om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse. Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata, fx som led i indberetning til en myndighed.

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse? 
Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål
Vi indsamler og opbevarer kun dine data i forbindelse med bestemte formål. Det sker eksempelvis, når vi har brug for at udsende målrettede nyheds- og kampagnemails.

Hvad er dine rettigheder? 
Retten til adgang: 
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Szhirley IVS på info@irinaolsen.dk, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

Retten til at overføre data:  
Når vi anvender dine personlige oplysninger elektronisk efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data:  
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. 

Retten til at slette data: 
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos kundeservice 
*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt 
*Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde 
*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år 
*Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder 
*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder 
*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser: 
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på vores retmæssige interesser. Vi fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring: 
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

Ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Hver gang du modtager et nyhedsbrev fra os medfølger en tydelig frameldingsknap. Her kan du til enhver tid framelde dig og vil derefter ikke blive kontaktet igen. 

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?    
Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejder altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder.

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger: 
Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På irinaolsen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde: 

I Internet Explorer slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies"

Logstatistik

Logstatistik bruges på szhirley.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader på szhirley.dk mm.

På irinaolsen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 


- Navn 
- Adresse 
- E-mail adresse
- Telefonnummer

På irinaolsen.dk foretages registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne sende dig E-mail om nyheder i overensstemmelse med irinaolsen.dk eller at kunne levere den vare du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos irinaolsen.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger på szhirley.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. 

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. 
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos irinaolsen.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til irinaolsen.dk v. Szhirley IVS via e-mail info@irinaolsen.dk

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

4. Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Sidst opdateret september 2020.